Wednesday 26 March 2014

Πτήση MH370: H γυναίκα που είπε ένα μεγάλο "Σκάστε!" στους συνομωσιολόγους




Mπορούμε να θυμηθούμε για λίγο τι είναι είδηση;» αναρωτήθηκε ξαφνικά η Μπρεζίνσκι, παγώνοντας τον συμπαρουσιαστή της στην ενημερωτική εκπομπή Morning Joe . Συμπλήρωσε λέγοντας: «Δεν πρέπει να μιλάμε τόσο πολύ για θεωρίες δεν ανατποκρίνονται στην αλήθεια. Αν θέλεις να παρακολουθείς ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα να αραδιάζει θεωρίες πχ, για το Πακισταν για ατελείωτες ώρες, έχεις πολλές επιλογές!» 
«Μου αρέσει πολύ το Πακιστάν, έκανα διακοπές εκεί» απάντησε ειρωνικά ο συμπαρουσιαστής της, Σκαρμπροου. 
Η Μπρεζίνσκι όμως συνέχισε απτόητη: «Τελικά αυτό που δημιουργούμε είναι μια φανταστική ιστορία για χάρη της τηλεθέασης, επειδή η φαντασία του κοινού διεγείρεται από κάτι τέτοιο. Δεν είναι υπεύθυνη στάση αυτή.»

Στο παρακάτω video παρακολουθούμε την επέμβαση της παρουσιάστριας της εκπομπής Morning Joe Mικα Μπρεζίνσκι προς τον συμπαρουσιαστή της Τζό Σκάρμπροού,  με αφορμή την φλύαρη καταμέτρηση του σε φανταστικές θεωρίες (που έχουν ήδη καταρριφθεί) για την εξαφάνιση της πτήσης MH370. Αξίζει να παρατηρήσουμε πως παρά τις απαξιωτικές απαντήσεις του Σκαρμπροού η Μπρεζίνσκι συνεχίζει να υπερασπίζεται τις θέσεις της με περίσσιο θάρρος.





Share this article :

0 comments:

Post a Comment