Tuesday 25 March 2014

7 Μαθήματα Self Respect από τον Charlie Κelly




Έχουν περάσει εννέα χρόνια και λίγα περισσότερα από 100 επεισόδια για το "It`s Always Sunny In Philadelphia" με τον Charlie Kelly να γίνεται ο πραγματικός πρωταγωνιστής της σειράς.




 Ο Ντένις (Γκλεν Χαουερτον), ιδιοκτήτης της πάμπ προσπάθησε να σε πείσει ως καρδιοκατακτητής και επιτυχημένος μπιζνεσμαν. Τα αποτελέσματα είναι μέχρι στιγμής απογοητευτικά. Το ίδιο και για τον Μακ (Ρομπ Μακελνι), τον κολλητό του Ντένις, που δεν είναι τόσο σκληρός όσο νομίζει. Ο Φρανκ (Ντανι Ντεβιτο), ο πατέρας (!) του Ντένις με την ακόρεστη σεξουαλική ενέργεια και το κομπιναδόρικο μυαλό και Η Sweet Dee (Κειτλιν Ολσον), η μπαργούμαν και αδελφή του Ντένις, έχει αποδειχτεί πως είναι "χαμένες υπόθεσεις". Ο Τσάρλι (Τσάρλι Ντει) είναι ο πραγματικός νικητής. Ο επιστάτης που κοιμάται με τα ποντίκια. Γιατί αγαπάει και τα ποντίκια.  Ο καρδιοκατακτητής που ξεπερνάει κάθε χυλόπιτα like a boss. Ο άντρας που ξέρει να σέβεται τον εαυτό του. Ακολουθούν οι στιγμές που ο Τσάρλι δίδαξε αυτοσεβασμό:




1.Είσαι ακριβής στους υπολογισμούς σου και στα λόγια σου. Το ίδιο ζήτας κι από τους φίλους σου.

2. Δυσκολεύεσαι να καταλάβεις την τεχνολογία. Όπως όλοι. 




3. To ξέρεις πως δεν είναι κακό να αγχώνεσαι στα ραντεβού, σε όλους συμβαίνει.



4. Παραγγέλνεις μόνο αυτό που αρέσει σε εσένα. Χωρίς κριτική.



5. Οι ιδέες σου είναι ιερές, δεν τις "πετάς" στα σκουπίδια επειδή οι άλλοι δεν μπορούν να σε καταλάβουν. 



6. Κάνεις τα πάντα για τον έρωτα. Ακόμα και ένα μιούζικαλ με τους φίλους σου. 



7. Δεν εγκαταλείπεις ποτέ την ομάδα σου. Ακόμα και στις χειρότερες επιλογές της



Fact: Στο "Sunny" ο Τσάρλι έχει δεχτεί εκατοντάδες χυλόπιτες από την σερβιτόρα. Στην πραγματικότητα ο Charlie Day και η Mary Elizabeth Ellis είναι παντρεμένοι! #likeaboss




Share this article :

0 comments:

Post a Comment