Wednesday 26 March 2014

Δημοσιογράφοι - κασκαντέρ, στην πιο αστεία σύλληψη της χρονιάς




Δυο δημοσιογράφοι του CNN συνελήφθησαν όταν πρσοπάθησαν να παραβιάσουν τα μέτρα ασφαλείας του υπο ανέγερση World Trade Center. Ο Τζόναθαν Πομρενζι και ο Κόνορ Φιλτμαν αντιμετωπίζουν σοβαρές κατηγορίες για παραβίασης ξένης ιδιοκτησίας, ανάρμοστη συμπεριφορά και παρεμπόδισης κυβερνητικού έργου. Οι δυο δημοσιογράφοι προσπάθησαν να μπουν κρυφά στις εγκαταστάσεις έχοντας στην κατοχή τους κάμερες και φωτογραφικό εξοπλισμό. 

Εικάζεται πως κυνηγούσαν μια «καυτή ιστορία», κάτι σαν «δείτε πόσο εύκολο είναι να παραβιάσουμε τα μέτρα ασφαλείας και να μπούμε στο WTC”. Ο αστυνομικός που συνέλαβε τους δυο δημοσιογράφους κατά την προσπάθεια τους να μπουν στον χώρο περίγραψε την συνομιλία τους. Σύμφωνα με τους New York Times o Τζόναθαν και ο Κόνορ είπαν στον αστυνομικό Τζόζεφ Πενταντζελο πως: «αν ένας 16χρονος κατάφερε να μπει στον χώρο τότε γιατί να μην μπορούμε κι εμείς;» Στην συνέχεια οι δυο δημοσιογράφοι συνελήφθησαν, ενώ το CNN με επίσημη δήλωση αποποιήθηκε κάθε σύνδεση με τις πράξεις τους, τονίζοντας πως το ντουέτο των παραγωγών κυνηγούσε ένα θέμα με δική τους πρωτοβουλία.

 Οι δυο δημοσιογράφοι προφανώς επηρεάστηκαν από το viral video που αποκαλύφθηκε την περασμένη Δευτέρα όπου μια υπερ-τολμηρή ομάδα τριών  extreme αλεξιπτωτιστών απεικονιζόταν σε ελεύθερη πτώση από την κορυφή του πύργου 104 ορόφων που βρίσκεται στο WTC.  Στην συνέχεια και ένας έφηβος από το Νιού Τζέρσι κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή του συγκεκριμένου κτηρίου, για να βγάλει φωτογραφίες. Οι αλεξιπτωτιστές αλλά και ο 16χρονος νέος συνελλήφθησαν. Προηγουμένως είχαν παραδοθεί οικειοθελώς. Άλλη μια γκάφα στο ενεργητικό του CNN μετά το σχεδόν εμμονικό ρεπορταζ με τις μαύρες τρύπες που «κατάπιαν» το μοιραίο Boeing της πτήσης MH370. 

Αν η ιστορία των δυο συλληφθέντων μεταφερθεί στον κινηματογράφο, τον έναν θα πρέπει να υποδυθεί υποχρεωτικά ο Γουιλ Φερελ. Επίσης είναι τουλάχιστον αναγκαίο για την προσωπική μας ψυχαγωγία, να βάλουν τους δυο δημοσιογράφους του CNN στο ίδιο κελί με τους 3+1 κασκαντέρ και μια κάμερα να καταγράφει τις συνομιλίες τους. Hollywood, κάνε όλα τα παραπάνω να συμβούν...



Share this article :

0 comments:

Post a Comment