Wednesday 19 March 2014

Ρωσια: Πρωτο θεμα στις ειδησεις τα.. μαλλια του Οbama


Αυτός είναι ο Dmitry Kiselyov. Ο Dmitry παρουσιάζει ένα talk show στο Channel One, ένα κανάλι ιδιοκτησίας του Κρεμλίνου. Είναι κάτι σαν… υπεύθυνος προπαγάνδας της ρώσικης κυβέρνησης




Σε μια από τις πιο πρόσφατες εκπομπές του, ασχολήθηκε με τι άλλο; Την εμφύλια σύρραξη στην Ουκρανία. Σε ένα από τα τελευταία θέματα του, μια εικόνα του Barrack Obama εμφανίστηκε, με τον τίτλο «γκρίζαραν τα μαλλιά του.» 





Ο Dmitry είπε: «Νομίζω πως τα γκρίζα μαλλιά ταιριάζουν στον Obama. Σε κάθε περίπτωση τον κάνουν να φαίνεται πιο σεμνός. Αλλά η ερώτηση είναι μια: «Γιατί ο Obama  γκρίζαρε τόσο γρήγορα;» 




(γκριζάρει,γιατί αγχώνεται, γιατί δεν έχει τρόπο να απαντήσει στην επέμβαση του Πούτιν στην Κριμαία, είναι το υπονοούμενο του Dmitry. Θα το ζήλευε ίσως ο Τράγκας.)


Ο Kiselyov επιτέθηκε στην Δύση για την αποχώρηση της από το συνέδριο των G8 στο Sochi, ως μέσο τιμωρίας της Ρωσίας για την εμπλοκή της στην Ουκρανία. «Αν δεν έχει κάτι να πει σχετικά, τότε γιατί o Obama συνεχίζει να τιμωρεί τον Putin;»
Το επόμενο θέμα ήταν κάτι που σίγουρα θα εκτιμούσε όχι τόσο ο Barrack Obama, αλλά τα studios του Hollywood. Πυρηνικός πόλεμος!



«Η Ρωσία είναι η μόνη χώρα στον κόσμο που μπορεί να μετατρέψει την Αμερική σε ραδιοενεργή στάχτη» λέει ο Dmitry. Να εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε δηλαδη..



Share this article :

0 comments:

Post a Comment