Wednesday 26 March 2014

Το Hangover συνέβη στην πραγματικότητα, με μυστικούς πράκτορες




Θα μπορούσε να είναι ένα πολύ ενδιαφέρον σήκουελ του “Hangover” αλλά συνέβη στην πραγματικότητα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Washington Post, τρείς πράκτορες των αμερικάνικων μυστικών υπηρεσιών που βρίσκονταν στο Αμστερνταμ διετάχθηκε να επιστρέψουν εσπευσμένα στην Αμερική, ύστερα από την συμμετοχή τους σε «κολασμένα» παρτυ με πολύ αλκοόλ. Θυμιζει σίγουρα εκείνο το οργιαστικό ταξίδι στην Καρθαγένη της Κολομβίας, που τα παρτυ με πόρνες και αλκοόλ είχαν ταπεινώσει την τότε διπλωματική αποστολή του Μπαράκ Ομπάμα. 

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, οι τρεις αξιωματούχοι είχαν βρεθεί τστο Αμστερνταμ σε εργασίες για την υποδοχή του Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος θα κατέφθανε το πρωί της Δευτέρας  για να μιλήσει στην σύνοδο των G8. Αν και οι κανονισμοί των διεθνών αποστολών απαγορεύουν στους πράκτορες την παραμικρή κατανάλωση αλκόολ μέχρι και δέκα ώρες πριν ασκήσουν τα καθήκοντα τους, τελικά η παρέα των τριών μυστικών πρακτόρων παρασύρθηκε από την ξέφρενη νυχτερινή ζωή του Αμστερνταμ. Το βράδυ του Σαββάτου οι τρείς πράκτορες κατανάλωσαν υπερβολικά μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, με αποτέλεσμα τα ξημερώματα της Κυριακής ο ένας εκ των τριών να βρεθεί λιπόθυμος στο λόμπι του ξενοδοχείου όπου διέμεναν.   Το προσωπικό του ξενοδοχείου αμέσως ειδοποίησε την αμερικάνικη πρεσβεία στην Ολλανδία και αμέσως διετάχθη η επιστροφή τους στις ΗΠΑ.  Θα μπορούσαν να τους ετοιμάσουν  και ένα (πολύ) δυνατό καφέ...



Tελικά, τo πρωί της Δευτέρας έγινε στο Άμστερνταμ η σύνοδος των G8, όπου καταδικάστηκε ο Βλάντιμιρ Πούτιν και η στρατηγική της σύγκρουσης με την Ευρωπαική Ένωση που ακολουθεί η Ρωσία με αφορμή την επέμβαση στην Κριμαία. 




Share this article :

0 comments:

Post a Comment