Thursday 20 March 2014

Kurt Cobain: Η αστυνομια επανεξεταζει τον θανατο του



Ανοίγει ξανά η έρευνα για τον θάνατο του Kurt Cobain,  σχεδόν είκοσι χρόνια μετά από την ημέρα που ο frontman των Nirvana βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Seattle. 

Ο τοπικός τηλεοπτικός σταθμός KIRO 7 αναφέρει:
"Το περασμένο μήνα, η αστυνομία εμφάνισε τέσσερα ρολά φιλμ που βρίσκονταν για χρόνια στον θάλαμο στοιχείων της αστυνομίας του Seattle. Το φιλμ 35 χιλιοστών εμφανίστηκε στο φωτογραφικό εργαστήριο του Διοικητή της αστυνομίας ύπο αυστηρά μέτρα ασφαλείας. Αν και οι φωτογραφίες εμφανίζονται με ελαφρά παραμόρφωση λόγω της φθοράς του φιλμ, η αστυνομία λέει πως απεικονίζουν πιο ξεκάθαρα την σκηνή της δολοφονίας απ` ότι οι φωτογραφίες Polaroid που είχαν τραβήξει αρχικά οι επιθεωρητές."

Οι φωτογραφίες δεν θα διατεθούν στο κοινό, αν και ο KIRO ισχυρίζεται πως θα αποκαλύψει μια από αυτές. 

Στις 8 Απριλίου 1994, ο Cobain βρέθηκε νεκρός. Η αυτοψία έδειξε αυτοπυροβολισμό ύστερα από κατανάλωση μιας μεγάλης ποσότητας ηρωίνης. Η ιατροδικαστική έρευνα του αρμόδιου επιθεωρητή του Seattle έδειξε πως ο θάνατος του οφειλόταν σε αυτοκτονιά.

Εκτός αν αποδειχθεί πως  η Courtney Love εξαφάνισε τον Kurt Cobain και σκοπεύει να τον ανταλλάξει με το επίσης εξαφανισμένο αεροσκάφος της πτήσης MH370...




Share this article :

0 comments:

Post a Comment