Monday 31 March 2014

7+1 Λόγοι που το "Broad City" θα γίνει η αγαπημένη σου νέα κωμωδία




Το προ διημέρου φινάλε του “Broad City” απέδειξε γιατί αυτή η τηλεοπτική σειρά θα σε πείσει να βάλεις στην αναμονή τα υπόλοιπα στανταράκια του εβδομαδιαίου σου binge watching.  Παρακάτω θα δεις γιατί η νέα σειρά της Ιλάνα Γκλέηζερ και της Άμπι Τζέηκομπσον, θα γινει η αγαπημένη σου κωμωδία.


1. Πρόκειται για την πρώτη σειρά που σου δείχνει ξεκάθαρα και με συγκινητική ειλικρίνεια πόσο χάλια είναι το να ζείς στην Νέα Υόρκη περίπου άφραγκος. Στο πρώτο κιόλας επεισόδιο η Ιλάνα και η Άμπι καθαρίζουν το σπίτι ενός creepy τύπου φορώντας μόνο τα εσώρουχα τους. Θα αντέξουν ως το τέλος; Θα πληρωθούν;



2. Τα κορίτσια είναι πρωταθλήτριες στο multi-tasking. Και το πρώτο...task είναι πάντα η φιλία τους. 




3. Κάθε επεισόδιο περιέχει και μια "Don`t try this at home" πλοκή. Όπως αυτή που η Άμπι και η Ιλάνα κλειδώνονται έξω από το διαμέρισμα τους. 'Όχι, δεν είναι καλή ιδέα να διαρρήξεις το σπίτι του γείτονα για να βρεις το δεύτερο κλειδί.  




4.Μουσικη: Ο Drake τους είναι ευγνώμων γι`αυτό 



5.Η φιλία της Abbi και της Ilana θυμίζει Τζόι και Τσάντλερ. Οι ίδιες αποκάλυψαν πρόσφατα πως η κωμική τους performance έχει πολλές επιρροές από το κωμικό ντουέτο των Friends και δεν απόκλεισαν το ενδεχόμενο να τους καλέσουν για ένα crossover 90`s επεισόδιο. (Μακάρι)



6. Misery Loves BFFs: Σε ένα επεισόδιο η Ιλάνα λέει στην Άμπι πως ήταν τα πιο χοτ κορίτσια στο πάρτι γιατί είχαν "τα πιο χοντρά κωλαράκια" απ`όλες. Τα κορίτσια δίδασκουν αληθινή, 100% αγνή φιλία.




7. Οι δυο πρωταγωνίστριες τα έχουν κάνει μαντάρα στις σχέσεις. Η Ιλάνα είναι (Ας πούμε) μαζί με τον Λίνκολιν, τον οδοντίατρο με την «χρυσή καρδιά» που είναι κοντά της σε κάθε στιγμή που χρειάζεται μια συμβουλή ή…sex. Όμως στην ερώτηση του Λίνκολιν «κι εμείς τώρα τι είμαστε , φίλοι που κάνουν σεξ ή ζευγάρι;»  η Ιλάνα δεν ιδέα τι να απαντήσει. Ο Μπήβερς είναι ένας τύπος που ενιότε κάνει σεξ με την Άμπι με αντάλλαγμα το να μένει στο σπίτι των κοριτσιών και να τους αδειάζει το ψυγείο. Στην πραγματικότητα η Άμπι είναι ερωτευμένη με τον γείτονα της, τον Τζέρεμι και μάλλον είναι κι αυτός, αλλά κανένας δεν κάνει το πρώτο βήμα. 

(Άμπι & Μπήβερς: "Καλημέρα μωρό μου, τι θα φάμε; Δεν έχει τίποτα το ψυγείο")



8. Στην παραγωγή της σειράς βρίσκεται η Είμι Πόλερ. Ο δυναμισμός των δυο κορίτσιών και η νοοτροπία του «μια μέρα θα έρθει και η δική μου ευκαιρία» που χαρακτηρίζουν την Aμπι και την Ιλάνα δείχνουν ξεκάθαρα πως έχουν προέλθεί από το mentoring της Είμι. To "girl power" της Aμπι και της Ιλάνα θυμίζει έντονα την φιλία Έιμι Πόλερ-Τινα Φέι. Και τα καλά νέα συνεχίζονται.









Share this article :

0 comments:

Post a Comment