Thursday 15 May 2014

The Daily Show: H Jessica Williams Ξέρει γιατί η Solange έδειρε τον Jay Z!




Έχουν περάσει τρείς μέρες από το επεισόδιο της επίθεσης της Solange Knowles στον Jay Z μέσα σε ασανσέρ, που διέρρευσε σε video από το TMZ. Για να ανακουφίσει την παγκόσμια κοινότητα της showbiz από το σοκ το The Daily Show του Jon Stewart επιχείρησε να διαλευκάνει το μυστήριο. Η Ανώτατη  Beyonce-Ανταποκρίτρια Jessica Williams  είχε την δική της θεωρίας για όλα όσα συνέβησαν στο επίμαχο ασανσέρ…

Ποια ήταν αυτή: Η Jessica το είπε ξεκάθαρα: «Δεν έχω θεωρίες! Δεν μου το επιτρέπει η θέση μου ως Ανώτατη  Beyonce-Ανταποκρίτρια να χρειάζομαι θεωρίες, ΞΕΡΩ. Το υποτιθέμενο video από τις κάμερες ασφαλείας δεν είναι τίποτα άλλο από μια ακόμα εντυπωσιακή εκστρατεία marketing της Queen Bey…”εξήγησε. «Ήταν 110% σκηνοθετημένος ο καυγάς τους.»
«Μήπως προσέξες κάτι παράξενο Jon;» ρώτησε τον παρουσιαστή. «Κάτι σπάνιο συμβάινει με την Beyonce σε αυτό το video. Είναι….ακίνητη!»

Αυτό και μόνο αρκεί για να τεκμηριώση την θεωρία (εεεε την αλήθεια) της η Williams . «Αυτή είναι η Beyonce. Μπορεί να φοράει ότι θέλει Μπορεί να κινείται όσο θέλει. Η Beyonce ποτέ δεν μένει μη…κινούμενη. Αν το υλικό από το ασανσέρ ήταν γνήσιο, θα έπρεπε η Beyonce να τα δίνει όλα, να κουνάει χέρια, να πετάνε τα πόδια, να σφίγγει γροθιές [..].»

«Μα εκτός σκηνής δεν είναι τόσο έντονη, δεν κινείται ασταμάτητα….»  διαφώνησε ο Stewart
“Συγνώμη Jon” η Jessica είχε διαφορετική γνώμη και είχε και τα ανάλογα φωτογραφικά ντοκουμέντα για να το αποδείξει.

(Photos από την καθημερινότητα της Beyonce)


Στην ουρά για την τράπεζα....


Στον οδοντίατρο:



Μια τυπική συνέντευξη:



Τελικά ποιό σκοπό εξυπηρετούσε το "σκηνοθετημένο" - κατά την Jessica- video της κλωτσοπατινάδας μεταξύ Solange και Jay Z: "Mπορεί να διαφημίζει από ένα νέο μυστικό album μέχρι κάποιο πρόγραμμα fitness/kickboxing από την Solange, οτιδήποτε!"



Share this article :

0 comments:

Post a Comment