Thursday 15 May 2014

Ευρωεκλογες: Πως να κλέψεις τις εντυπώσεις στις συνεντεύξεις! Από την Sarah Palin




Αγαπητέ υποψήφιε ευρωβουλευτή:

Η εμφάνιση της Sarah Palin (Tina Fey) στο Saturday Night Live σε διδάσκει τι να πεις στις προεκλογικές σου συνεντεύξεις, σημείωνε:

"Πολιτική ατζέντα", "τσιτάτα" που μοιάζουν με απόψεις, λίγη κουβεντούλα για τις προσωπικές σου family business και τα ταξίδια σου και "πήγα και είδα/έκανα/έφαγα εκεί, καλά ήταν!". Επίσης μην ξεχνάς  και το "μαχαίρι" που θα βάλεις στους φόρους, που θα φέρει νέες θέσεις εργασίας. Βασικά δεν έχει καμία σημασία να απαντάς ακριβώς σε αυτό που σε ρωτάνε αρκεί να κολλάς σε κάθε σου πρόταση τις ατάκες "θα αυξήσουμε μισθούς και συντάξεις" και "μείωση των φόρων γιατι...(insert το πιό εντυπωσιακό επιχείρημα που σου έρθει εκείνη την στιγμή). Αυτά  είναι τα όπλα σου για μια καλή συνέντευξη που προκαλέσει "εντονες αντιδράσεις στο αντίπαλο στρατόπεδο" και "ενθουσιασμό στις τάξεις του κόμματος". Μπορεί να μην καταλαβαίνει κανείς τίποτα, αλλά όλοι θα σε ακούσουν με μεγάλη προσοχή, θα αναλύσουν με λεπτομέρεια το "πολιτικό πρόγραμμα" σου "για την επόμενη μέρα" και ακόμα περισσότεροι, θα σε ψηφίσουν.. 





Και να θυμάσαι πως αν δεν έχεις προσωπικές απόψεις και "θέσεις" για αυτά που σε ρωτάνε, μίλα για κάτι άλλο, ένα σκάνδαλο πχ, ακόμα κι αν δεν συνέβη ποτέ. Θα κερδίσεις. Χρόνο.






Share this article :

0 comments:

Post a Comment