Monday 12 May 2014

«Νόμιμη» η κάθοδος της Χ.Α στις Ευρωεκλογές, σύμφωνα με τον Άρειο Πάγο





Ο Άρειος Πάγος αποφάσισε. Η Χρυσή Αυγή είναι ένα  νόμιμο πολιτικό κόμμα και δικαιούται να  συμμετάσχει στις επόμενες εκλογές, διεκδικώντας την είσοδο της στο Ευρωκοινοβούλιο. 

Ο Άρειος Πάγος αποφάσισε. Πως ένα πολιτικό κόμμα  που αποδεδειγμένα δρά παράλληλα και  ως εγκληματική οργάνωση υποκινώντας δολοφονίες και δράσεις όπως σωματεμπορία και πορνεία, μπορεί να συμμετάσχει σε μια εκλογική αναμέτρηση. Η Χρυσή Αυγή μπορεί (και είναι πολύ πιθανό) να εκλέξει Ευρωβουλευτή. 

Ο Άρειος Πάγος αποφάσισε πως άνθρωποι που παραδέχονται την αγάπη τους για τον Χίτλερ και ασπάζονται την ιδεολογία του εθνοσοσιαλισμού,  νομιμοποιούνται να ζητούν την ψήφο του ελληνικού λαού, με εκδικητική μανία και απειλόντας με νέες δολοφονίες. 

Η μόνη εξήγηση, είναι πως ίσως, ένας από μηχανής κονσιλιέρε, όπως στο κινηματογραφικό "Νονό" και στο "The Wire" ¨εχει καταφέρει με δικονομικά εργαλεία να "πλάσει" την εικόνα της Χρυσής Αυγής, μετατρέποντας την σε νόμιμο πολιτικό κόμμα και έμμεσως αθώοντας την στα μάτια εκείνων που είχαν κάνει ένα βήμα πίσω μετά την δολοφονία Φύσσα.  Οι μόνοι που μπορούν να κάψουν το σενάριο που θα φέρει την Χρυσή Αυγή στην Ευρωβουλή είναι...ο καθένας από εμάς μόνος του, στην κάλπη.





Share this article :

0 comments:

Post a Comment