Friday 2 May 2014

D`Oh! Oι Simpsons έγιναν Lego!



Την περασμένη χρονιά η Lego πέτυχε κάτι μοναδικό: Μας χάρισε μια κινηματογραφική ταινία  που έμοιαζε με εκτεταμένο viral video των αγαπημένων μας παιχνιδιών και ταυτόχρονα ήταν μια πανέξυπνη, ξεκαρδιστική κωμωδία. Ήταν μόνο η αρχή . Για να μας δείξει πόσο σταθερή και αγαπημένη αξία είναι για τα παιδικά όλων των ηλικιών, η Lego ένωσε τις δυνάμεις της με την αγαπημένη καρτούν-οικογένεια θεσμό της αμερικάνικης τηλεόρασης, τους Simpsons!
 Στο επεισοδίο  που θα προβληθεί στις 4 Μαίου, με τίτλο Brick Like Me, όπως αποκαλύπτει το Animation Domination της Fox, θα δούμε την πολη του  Springfield και όλους τους γνωστούς ήρωες των Simpsons σε μια νέα εκδοχή εξ`ολοκλήρου από Lego. Η υπόθεση του επεισοδιόυ περιγράφει μια τυπική μέρα του Homer Simpson, μέχρι την στιγμή που κοιτάζεται στον καθρέφτη και αντιλαμβάνεται πως κάτι έχει αλλάξει επάνω του…  
Οι πρώτες συζητήσεις στα αμερικάνικα media  στοιχηματίζουν πως το νέο επεισόδιο των Simpsons θα είναι το καλύτερο των τελευταίων ετών.... Aν κρίνουμε από το trailer, σίγουρα πρόκειται για...διαμαντάκι:





Share this article :

0 comments:

Post a Comment