Saturday 24 May 2014

Charlie Day: Πολύτιμες συμβουλές (και ρεσιτάλ γέλιου!) σε απόφοιτους πανεπιστημίου




Ο Charlie Day μιλάει σαν 10χρονο αγόρι που καπνίζει (και μόλις πήρε το διδακτορικό του!)
Ποτέ δεν περίμενε ο 38χρονος ηθοποιός πως θα έφτανε μια μέρα που ο πρύτανης του πανεπιστημίου Merrimack θα τον καλούσε να εκφωνήσει έναν λόγο παραινετικό για την τελετή ορκομωσίας των νέων αποφοίτητων. Ο Charlie, για 20 λεπτά με αφοπλιστική ειλικρίνεια και πολλές ξεκαρδιστικές λεπτομέρειες από την εποχή που ήταν φοιτητής, έδωσε ένα όμορφο μάθημα αυταπάρνησης και μια πολύτιμη συμβουλή προς όλους όσους βρίσκονταν στις ίδιες (άβολες) καρέκλες απ` οπου είχε περάσει και εκείνος. 



Πριν 11 χρόνια ο Charlie Day μαζί με τους φίλους του, Glen Howerton και Rob McElhenney, έγραψαν, έπαιξαν και γύρισαν μια τηλεοπτική σειρά στο γκαράζ του σπιτιού τους.  Την ονόμασαν “It`s Always Sunny In Philadelphia”.  Όταν αποφάσισαν να πουλήσουν την κασέτα τους (κυριολεκτικά) σε τηλεοπτικούς σταθμούς, οι φίλοι τους έλεγαν τρελούς. Σήμερα το “Sunny”μετρά 114 επεισόδια και 10 σεζόν, έχοντας ήδη ανανεώσει για άλλα δυο χρόνια. Είναι μια από τις μακροβιότερες κωμωδίες της αμερικάνικης τηλεόρασης.  
\
«Και σας μιλάει κάποιος που έχει φωνή 10χρονου αγοριού που καπνίζει και δεν έχει ιδέα πως λειτουργεί ο υπολογιστής του» έλεγε ο Charlie Day κάνονταςτο ακροατήριο του να γελάει ασταμάτητα.Θα την θυμούνται αυτή την αποφοίτηση για όλη τους την ζωή...Ας δούμε λίγο τον Charlie επι το έργω, μαζί με την παρέα του "Sunny". To video που ακολουθεί είναι μια περίληψη του επεισόδιου "King Of Rats" (καλά μαντέψατε ποιός είναι ο Βασιλιάς..)









Share this article :

0 comments:

Post a Comment