Tuesday 10 June 2014

Nick Offerman – Megan Mulally: 10 στιγμές που απέδειξαν πως η αληθινή αγάπη υπάρχει





Ο Νικ Όφερμαν και η Μέγκαν Μουλάλι, είναι το πιο γνήσια ερωτευμένο ζευγάρι του Χόλυγουντ σήμερα. «Γνήσια» γιατί η κάθε εμφάνιση των δυο ηθοποιών, στο θέατρο, στην τηλεόραση, στον κινηματογράφο, η  κάθε τους συνεργασία, η κάθε φορά που μιλάει ο ένας για τον άλλο, όλα  καταλήγουν στο συμπέρασμα πως η αγάπη μπορεί να είναι αληθινή, σέξι και αστεία και μπορείς να το κάνεις κι εσύ όπως αυτοί. Ο Νικ και η Μέγκαν μετρούν 14 χρόνια  μαζί και αν δεν πιστεύεις στην αληθινή αγάπη, παρακάτω θα βρείς 10 στιγμιότυπα από την ζωή τους, που θα σε πείσουν για το αντίθετο:


Όταν της έκανε πρόταση γάμου, τρείς φορές

Το ζευγάρι αφηγήθηκε εδώ το ταξίδι τους στο Παρίσι όπου ο Νικ  πήρε το κλισε της πρότασης γάμου και το πέταξε στα σκουπίδια, επιλέγοντας να κάνε αυτό:  Τρείς διαφορετικές  ψευδο-προτάσεις γάμου στις πιο ρομαντικές  τοποθεσίες της πόλης, όπως η γέφυρα Pont Neuf και ο Πύργος του Άιφελ,  με τρία διαφορετικά δακτυλίδια: «Ήταν ξεκαρδιστικός. Αλλά κάθε φορά, τα δακτυλίδια  μεγάλωναν και σε μια στιγμή πίστεψα ότι ένα από αυτά θα είναι το αληθινό.» είπε η Μέγκαν



Όταν η αληθινή πρόταση γάμου του Νικ, αναφερόταν σε ζώα που έκαναν άγριο σεξ

Οφερμαν: « Καθώς διασχίζαμε το μονοπάτι μιας γέφυρας  που βρισκόταν κοντά σε έναν ιαπωνέζικο κήπο, όλες οι πάπιες, τα έντομα και τα βατράχια έκαναν άγριο  σεξ  μπροστά στα μάτια μας. Της είπα «όταν σου κρατώ το χέρι, η φύση γιορτάζει μαζί μας.»  Και είχα δίκιο τελικά. Είχε πει το μεγάλο ναι.»

Όταν η  Μέγκ του έμαθε να χαμογελάει
Ο Νικ έχει αποκαλέσει πολλές φορές την Μέγκ «δασκάλα» και αυτό είναι ένα από τα πιο χρήσιμα μαθήματα της. Ναι ο Νικ χαμογελάει, κάπως έτσι:





Όταν εμφανίζονται μαζί

Κάνουν πλάκα ο ένας στον άλλο, συνεχώς. Στις  κοινές ή ατομικές  τους εμφανίσεις στα media  διηγούνται ένα σωρό ιστορίες  από την καθημερινότητα  της  σχέσης τους, όπως πχ πως πρετοιμάζονται πριν από μια θεατρική παράσταση που παίζουν μαζί: 

Οφερμαν: "Η Μεγκ συνήθως κάνει κάτι σαν διαλογισμό. Όταν το ξεκινάει, εγώ  πάω στο διπλανό δωμάτιο και αρχίζω τις κλανιές."

και συνεχίζει: (Απόσπασμα)

Μουλάλι: «Έχει ένα απίστευτο σερί σε πορδές αυτήν την εποχή, είναι απίστευτο!»
Οφερμαν: «Είναι το ταλέντο μου, προετοιμάζομουν γι` αυτό  όλη μου την ζωή. Προσπαθώ να αποφεύγω τις  φλόγες»
Μ: «Απορώ  πως τις κρατάς 90 λεπτά στην σκηνή»
Ο: « Έ όχι τόσο πολύ..»



Όταν  η Μεγκ μιλάει για την σχέση τους σε ξένους

Απορίες...





Όταν ο Νικ της κάνει πάρτι-έκπληξη:

Surprise Motherfucker...





Όταν δίνουν τις πιο βρώμικες συμβουλές σε ζευγάρια:

(ακόμα περισσότερες "βρωμιές" εδώ)

"Δεν είναι εύκολο να αποκαλύψεις σε μια φίλη σου πως την βλέπεις ερωτικά. Όμως το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να της πείς την αλήθεια για τα αισθήματα σου και να μην την πιέσεις. Αν και όταν νοιώσει το ίδιο, θα σου δώσει το ανάλογο σήμα.

Εναλλακτικά, όταν κοιμάται, κάνε το πουλί σου μαστίγιο και δείξε της ποιός είναι το αφεντικό. Εσύ ξέρεις καλύτερα.."





Όταν παντρεύτηκαν
 Σε ιδιαίτερα  κλειστό  κύκλο, τελείως αντί- Χόλυγουντ




Όταν παίζουν μαζί


Τα τελευταία 5-6 χρόνια παίζουν μαζί, ασταμάτητα Οι κοινές τους εμφανίσεις περιλαμβάνουν λατρεμένες τηλεοπτικές κωμωδίες (Parks And Recreation), σινεφιλ διαμαντάκια (Kings Of Summer) και απαιτητικά θεατρικά έργα (αγνώριστοι και οι δυο στο Off-Broadway "AnnaPurna").  Συνήθως το τελικό αποτέλεσμα είναι κάπως έτσι:





Όταν ραπάρουν για πουλιά
Ναι, ενίοτε ο Νικ και η Μέγκαν διασκευάζουν καγκούρικα hip hop tracks   επιστρατεύοντας folk αρμονίες και κρυφές ευαισθησίες.  Και έχει πολύ πλάκα.






 Ναι είναι αλήθεια.

 Νίκ και Μέγκαν =  L.O.L  +  L.F.E (+ μπαντάνα)








Share this article :

0 comments:

Post a Comment