Sunday 27 April 2014

Like Or Hate: Τα 6 videos από την περασμένη εβδομάδα που αξίζει να μοιραστείς






1.Aν οι Avengers ζητούσαν νέους υπερήρωες που μπορουν να πηδήξουν από τα πιο ψηλά σημεία των πόλεων και να προσγειωθούν ατσαλάκωτοι, τότε ο Fred Fugen και ο Vince Reffett θα είχαν ήδη καπαρώσει τις θέσεις. Από την κορυφή του υψηλότερου κτήριου στο Βurj Khalifa του Dubai, 829.000 μέτρα  μακριά από τους κοινούς θνητούς, οι παγκόσμιοι πρωταθλητές του Base Jumping είδαν τον κόσμο με τα μάτια τους, κυριολεκτικά.  «Γατάκι» ο Spiderman.


2. Ο πατέρας της Jessica Hickey δάκρυσε από χαρά, όταν η κόρη του ανακοίνωσε πως σε λίγο καιρό θα κρατάει ξανά ένα μικρό αγγελούδι στα χέρια του. Θα γίνει ο καλύτερος χαζοπαππούς.




 3. Η Avril Lavigne ανακαλύπτει την γιαπωνέζική κουλτούρα και προσπαθεί να μας πείσει πως κρύβει μέσα της ένα Harajuku Girl. Το video του “Hello Kitty” καταλήγει να προκαλεί αμηχανία: Είναι ένα εκτεταμένο σποτ για το γνωστό brand;  Καρικατούρα ολόκληρης της japan pop κουλτούρας; Βιαστικό copy-paste του “Hollaback Girl” της Gwen Stefani;  Όλα τα παραπάνω μαζί;




 4. Την επόμενη φορά που εσύ και το φαγητό σου θα κάνετε «ένα στα γρήγορα»  μεσημεριανό τετ α τετ, μπροστά από το Facebook, σκέψου μήπως θα ήταν καλύτερη ιδέα να σηκωθείς από το γραφείο και να γνωρίσεις πχ, αληθινούς ανθρώπους. Το παρακάτω video του Atlantic εξηγεί γιατί πρέπει να το κάνεις.



 5. Αρχίζεις να μοιάζεις στην μαμά σου; Δες τα σημάδια και ξεκίνα να ανησυχείς...(ή όχι;)




6. Μεγαλώνουν γερά  παιδιά  αυτοί οι γονείς. Η μικρή Maely είναι "μέταλλική" ψυχή και φαίνεται.



Share this article :

0 comments:

Post a Comment