Tuesday 1 April 2014

Fake Blogging: 20 Ειδήσεις από την σημερινή επικαιρότητα.


Πρωταπριλία σήμερα και ότι θα διαβάσεις στο Ιντερνετ μάλλον δεν θα έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Το News Is Noise ξεχωρίζει τα πιο αστεία ψέμματα που έχουν γραφτεί μέχρι στιγμής.

13:44. Κανένα Oculus Rift, τα drones είναι άκριβά, η λύση που προτείνει η Samsung για wi-fi σε όλο τον πλανήτη είναι απλή: Περιστέρια! Το Fly-fy είναι εδώ

12: 58. Και το Twitter ξυπνάει και "ανταγωνίζεται" το Facebook στα πειράματα virtual reality με αυτό το κράνος.

12: 30: To site Red Letter Days αποκαλύπτει μια νέα εμπειρία-πρόκληση: Αγώνες με σαλιγκάρια! Καλεί τους επισκέπτες σε διαγωνισμό για να επιλέξουν σαλιγκάρι. Ο νικητής κερδίσει φωτογραφία με το αγαπημένο του σαλιγκάρι. Αwwww, cute



12:30. Σε μια πρωτοφανή ένδειξη αθλητικού πολιτισμού, αποκαλύφθηκε εδώ πως η Totenham ανακοίνωσε πως θα μοιραστεί το στάδιο Emirates με την "άσπονδη εχθρό", Άρσεναλ!




11: 45. Η Volkswagen λανσάρει το πρώτο αυτοκίνητο για σκύλους. Μάθε του οδήγηση τώρα...



11:30. Warbutons: Όταν η αρχιτεκτονική συναντά την γαστρονομία, θέλεις να δαγκώσεις αυτό το κτήριο..


11:00. Google Glass Solo, η νέα λύση που λύνει το πρόβλημα...αντικοινωνικότητας που προκάλεσε το Google Glass.



10:54. Η Huff Post σε μια μάλλον εφιαλτική είδηση. Ο Κώστας Μπογδάνος στο επικοινωνιακό επιτελείο των Torries. Όχι ακριβώς, 

10:44. Ιδιωτικό σχολείο έστειλε γράμμα σε γονείς γνωστοποιώντας τους την υποχρεωτική απέλαση συγκεκριμένων μαθητών για πέντε μήνες στην Γκάνα...Aκολουθεί απόσπασμα:

"Thanks to funding we’ve received from the Foreign Office Overseas Liaison department, 30 of our pupils will be going to Ghana to spend 5 months there as part of an exchange scheme. These pupils will be selected (by the Governors) from Years 1-6, i.e. 5 pupils from each year.
As you will be aware from the School policies to which you have all signed up (available on the website, read the small print), the Governors’ decision is final and no correspondence will be entered into." 


10:40. Ο Darth Vader ανακοίνωσε την απόφαση του να βάλει υποψηφιότητα για τις προεδρικές εκλογές στην Ουκρανία. Πως θα επηρεάσει αυτή την κίνηση το μέλλον του Chewbacca;

10: 21. To social network Reddit ανακοίνωσε την έναρξη του Headitt, μιας νέας λειτουργίας σχολιασμού όπου χρησιμοποιείς μόνο τους μύες του προσώπου. Το Reddit ξεπέρασε τον εαυτό του.



09:45. Σκιουράκια. Η Google ανακοινώνει πως θα γίνουν το νέο hot viral του Internet αντικαθιστώντας τις γάτες.


Eπίσης:
Google Αds και σε πουλιά! Eπιλέγεις το πουλί που ταιριάζει καλύτερα στην "στοχευμένη" digi-marketing εκστρατεία σου..



Τοp Moons and Planets:  Το νέο εργαλείο που καταγράφει την επισκεψιμότητα του site σου σε άλλους πλανήτες. (Κοίτα πόσο αντιεμπορικός είναι ο Άρης, )




Θέλεις παγωτό για πρωινό; Γίνεται!



09.20: Η βρετανική κυβέρνηση προαναγγέλει την απαγόρευση των selfies. "Μέχρι δέκα selfies" θα επιτρέπεται να ανεβάζει ο κάθε πολίτης στο Internet για να αποφύγει το πρόστιμο. Με το παρακάτω κατατοπιστικό διάγραμμα, η εφημερίδα Metro αποτυπώνει την παρακμή στην βρετανική κοινωνία που έχουν προκαλέσει οι selfies.  



09. 20: Ο Sir Alex Ferguson στην νέα φανέλα της Manchester! (Η Metro σε αδιάκοπο σερί έμπνευσης)


09:05 . Το απέραντο γαλάζιο αποκαλύπτει νέα μυστικα΄(πςςςς..τι έγραψε πάλι ο συντάκτης!) Ανακαλύφθηκε νέο είδος θαλάσσιας φώκιας σε σώμα δελφινιού! Είναι εδώ.  και


08:56. "Γιατί να πετάξεις το κουτί αν μπορείς να το φας;" σκέφτηκε η πίτσα Dominos. Κάντε το πραγματικότητα, ΤΩΡΑ.



8:30. "Sizzling Bacon": Η νέα ταινία του Neflix περιγράφει την περιπέτεια μιας φέτας μπέηκον στο τηγάνι, με αφηγηματική τεχνική  που θυμίζει το θρίλερ "Μemento"



8:19.Η Daily Μail αποκάλυψε την νέα σημαία της Αγγλίας, σε περίπτωση που η Σκωτία ανεξαρτητοποιηθεί...





Share this article :

0 comments:

Post a Comment