Monday 30 March 2015

5 νέες τηλεοπτικές σειρές που αξίζουν την προσοχή σου




Κάποιες μπορεί να τις ακούς για πρώτη φορά, κάποιες άλλες να τις έχεις ακουστά, αλλά να μην έχεις τον χρόνο για να ξεκινήσεις να βλέπεις επεισόδια. Το σίγουρο είναι πως αυτές οι πέντε νέες τηλεοπτικές σειρές αξίζουν τον χρόνο σου και έχουμε τα επιχειρήματα για να στο αποδείξουμε:

Man Seeking Woman



ΤΙ γίνεται όταν η πρώην σου τα φτιάχνει με τον Hitler; Όταν η νέα σου hot κοπέλα σου γνωρίζει τον πρώην της, τον Tanaka, που είναι ένα γιαπωνέζικο τέρας με φαλλούς αντί για χέρια;



Η νέα κωμωδία των Jonathan Krisel-Simon Rich τοποθετεί την ερωτική ζωή του πρωταγωνιστή Jay Baruchel, σε ένα σουρεαλιστικό σύμπαν όπου τίποτα δεν είναι αυτό που φάινεται.

Battle Creek 



To νέο δημιούργημα του Vince Guilligan (Breaking Bad) είναι μια αστυνομική σειρά που υπόσχεται να πάει το είδος ένα βήμα πιο πέρα από τα διάφορα “CSI”. Ο άνθρωπος που δημιούργησε τον Walter White και συνέγραψε αρκετά σπουδαία επεισόδια των “X-Files” ξέρει πώς να σε κάνει να κολλήσεις στον καναπέ σου μέχρι το επόμενο πρωί.

Better Call Saul



Oι περιπέτειες του απατεώνα δικηγόρου Saul Goodman πριν τα γεγονότα του “Breaking Bad”. Μικρά κωμικοτραγικά κομμάτια παζλ που συνθέτουν τον χαρακτήρα του φτωχοδιάβολου Saul (εδώ ως Jimmy McGill), υπογραμμίζουν την οργή πίσω από την σιωπή του Mike Ermmentraut και ανοίγουν το δρόμο για την στιγμή της γνωριμίας με Εκείνον που Χτυπάει.

Unbreakable Kimmy Schmidt


Η νέα δημιουργία της Tina Fey (30 Rock) είναι μια ξέφρενη κωμωδία γεμάτη από ξεκαρδιστικές pop culture αναφορές. Ίσως η καλύτερη νέα κωμωδία του 2015, σε μεγάλη «μάχη» με την παρακάτω :

Last Man On Earth



Ένας άντρας που ζει ακριβώς αυτό που διαβάζεις στον τίτλο: Είναι ο τελευταίος άνθρωπος στην γη και ξαφνικά διαπιστώνει πως έχει όλο τον Πρόκειται επίσης για κωμωδία με τον Will Forte και τις January Jones – Kristen Schaal στους πρωταγωνιστικούς ρόλους  να προσεγγίζουν την απόλυτη "δεν το εχει ξανακάνει κανείς" ιδέα sitcom, με μικρές, απρόβλεπτες, σταγόνες μελαγχολικού χιούμορ. 


Share this article :

0 comments:

Post a Comment