Monday 30 March 2015

H Lorde είναι άντρας; 20 τρελές θεωρίες συνομωσίας για pop stars




Πρόσφατα ένα αμφιλεγόμενο δημοσίευμα «ανακοίνωνε» πως ο Paul McCartney έχει πεθάνει εδώ και πέντε δεκαετίες και εμείς βλέπουμε τον σωσία του,  ενώ η πρόσφατη κυκλοφορία του trailer για το ντοκιμαντέρ “Montage Of Heck” αναζωπήρωσε και πάλι την θεωρία περί δολοφονίας του Kurt Cobain. Αυτές είναι οι πιο τρελές θεωρίες συνομωσίας της pop, τα 19 μεγαλύτερα WTF που κυκλοφορούν στα σκοτεινά και ανήλιαγα «δωμάτια» του Internet. Γιατί όμως κάθε φορά που τις διαβάζουμε, σκεφτόμαστε «κι αν έχει δίκιο;»

19. Beyonce : H Solange Knowles δεν είναι αδελφή, αλλά κόρη της Beyonce, που στην πραγματικότητα είναι 7 χρόνια μεγαλύτερη απ`όσο υποδηλώνει η ηλικία της. Αυτή η θεωρία μάλλον απευθύνεται σε ανθρώπους που μάλλον δεν ξέρουν καλά μαθηματικά .

18. Beyonce: H Blue Ivy δεν είναι κόρη της. Η ιστορία της εγκυμοσύνης της Beyonce ήταν ένα marketing trick. 

17.Η Miley Cyrus έφυγε από την ζωη το 2010 και στην θέση της βλέπουμε έναν κλώνο. Ο «κλώνος» της Miley είναι μια υπάλληλος της κυβέρνησης του Barrack Obama, που χρησιμοποιείται για να αποσπά την προσοχή της κοινής γνώμης. Η θεωρία αυτή είχε ως αφορμή το γεγονός ότι την ίδια χρονική στιγμή με τα MTV VMA , η κυβέρνηση Obama πέρασε νόμο που επιτρέπει στην κυβέρνηση να προφυλακίζει υπόδικους επ`αόριστον.

16. Μια παρόμοια θεωρία, ισχυριζόταν πως η σοβαρή ψυχολογική κρίση της Britney Spears ήταν ένα τέχνασμα που είχε προκληθεί από την κυβέρνηση Bush, για να αποσπάσει την προσοχή του κοινού από τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπιζε η χώρα.

15. Ο Justin Bieber στην πραγματικότητα προέρχεται από σαύρα. Just kidding Biebs!

14. H CIA δολοφόνησε την Marilyn Monroe. Κάποιοι λένε πως το έκανε η μαφία. Όλα ξεκίνησαν από την φήμη ότι η Marilyn έκανε παρέα με κομμουνιστές.

13. Η CIA δηλητηρίασε τον Bob Marley. Εδώ ο παραλογισμός ξεπερνάει κάθε όριο, καθώς η θεωρία περιγράφει το όπλο του εγκλήματος ως «καρκινογόνες μπότες» (ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΕΣ ΜΠΟΤΕΣ)

12-11-10. Tupac Shakur- Elvis Presley και Jim Morrison είναι ζωντανοί. The Truth Is Out There.

9. O Marilyn Manson έχει παίξει σε παιδική σαπουνόπερα. Έλα, βγάλε το eyeliner και πες την αλήθεια:

8. Ο καυγάς Taylor Swift – Kanye West στα MTV VMA ήταν «σκηνοθετημένος». 
Στοιχείο υπέρ: H Taylor έχει μια τέλεια «πως γενεν αυτό;» έκφραση
Στοιχείο κατά: Έχει γράψει τραγούδια γι` αυτό το συμβάν.

7. Αυτό είναι creepy. Πάρε ανάσα:
Ο Michael Jackson είχε χάσει τα γεννητικά του όργανα εξαιτίας φαρμάκου για την ακμή που έπαιρνε. Η θεωρία αυτή είναι τόσο τρελή όσο ακούγεται: Ο Michael όντως έπαιρνε από την ηλικία των 12 ένα φάρμακο κατά της ακμής του οποίου μέσα στις παρενέργειες ήταν και η καθυστέρηση της ακμής. Γι` αυτό και η φωνή του δεν άλλαξε ποτέ. Tρελό;

6. Ο Michael και η La-Toya Jackson είναι το ίδιο άτομο

5. Ο Tom Cruz κάνει audition για κάθε κοπέλα που βγαίνει ραντεβού

4. Η Megan Fox δεν υπάρχει στην πραγματικότητα.

3. Η Μικρή North West είναι ο Αντίχριστος Ακούς, Ελένη Λουκά;

2. Η Lorde είναι 45 ετών και μάλλον άντρας, ή κάτι χωρίς φύλο. Αυτό είναι μια φήμη που ακούγεται γιατί κανείς δεν καταλαβαίνει πως η Lorde είναι τόσο cool.

1. Όλοι οι celebrities είναι «μαριονέτες» που ελέγχονται από μια συμμορία ανθρωπόμορφων εξωγήινων από το διάστημα, τους Illuminati. Κάθε φορά που βλέπεις ένα τρίγωνο, είναι σημάδι ότι οι Illuminati κάνουν δουλίτσα.



Share this article :

0 comments:

Post a Comment