Monday 30 March 2015

9 ταινίες γνωστών ηθοποιών, υπερβολικά γελοίες για να είναι αληθινές



Στο Hollywood υπάρχει ένας διαχρονικά απαράβατος κανόνας: Όλοι οι γνωστοί ηθοποιοί έχουν κάνει από μια ταινία που αποδείχθηκε επική «πατάτα». Ηθοποιοί όπως o Rober Downey Jr και η Jennifer Aniston πρωταγωνίστησαν στις «πατάτες» που θα δεις παρακάτω, είτε γιατί είχαν ξεμείνει από ρευστό είτε μάλλον γιατί δεν ήξεραν τι υπέγραφαν, ίσως και το φαγητό στο studio να ήταν νόστιμο Μπορούμε όμως να συμφωνήσουμε στο ότι οι παρακάτω ταινίες υπάρχουν, η καλτίλα τους συναγωνίζεται αυτή των ελληνικών βιντεοταινιών και τουλάχιστον ένας σημερινός movie superstar βρέθηκε στο cast τους:

9.Jennifer Aniston 
9.Jennifer Aniston 
Η ταινία: Leprechaun (1993)
Η υπόθεση: Ο καλικάντζαρος έχει νεύρα. Ανακάλυψαν το χρυσάφι του. Χρειάστηκαν επτά sequels για να του περάσουν (τα νεύρα).




8.Matthew McConaghey
Η ταινία: Texas Chainshaw Massacre: The Next Generation (1994)
H υπόθεση: H γνωστή ιστορία του Σχιζοφρενή Δολοφόνου με το Πριόνι, μόνο που ο Matt τον υποδύεται σαν 13χρονος με στερητικό από ζελεδάκια haribo.



7.Robert Downey Jr. 
Η ταινία: The Shaggy Dogg (2006)
Η υπόθεση: Ο Robert Downey Jr υποδύεται έναν γιατρό, που μετατρέπει τον Tim Allen σε σκυλί. Αυτό.


.
6.Sigourney Weaver
Η ταινία: Crazy On The Outside (2010)
H υπόθεση: Δεν χρειάζεται παραπάνω από τέσσερις λέξεις. «Μια τρελή, τρελή οικογένεια» Το περιοδικό Rolling Stone την περιέγραψε ως «η χειρότερη ταινία του χειρότερου κινηματογραφικού μήνα.




5.Robert Patrick
H ταινία: Double Dragon (1994)
Η υπόθεση: Δυο «μάγοι του καράτε» κάνουν τόπι στο ξύλο τον T1000, ή έστω κάποιον που του μοιάζει και έχει το μαλλί του Vanilla Ice.



4.Jon Voight
Η ταινία: The Karate Dog (2005) 
Η υπόθεση: O Jon Voight παλεύει με ένα σκυλί με πολεμικές ικανότητες που θυμίζουν Matrix. Και δεν ντράπηκε καθόλου.


3.Julianne Moore
H ταινία: The Ladies Man
‘Η υπόθεση: Δεν χρειάζεται καμία περιγραφή. Μόνο να δεις την (κάτοχο Οσκαρ) Julianne Moore σε αυτό το «κουστούμι» κλόουν και να αναρωτηθείς για την πορεία της ανθρώπινης ύπαρξης.



2.Daniel Craig
Η ταινία: Α Kid In King Arthur`s Court
Η υπόθεση: Αυτό που περιγράφει και ο τίτλος. Ένας μπούλης ανακαλύπτει την αυλή του Βασιλιά Αρθούρου. Ο Daniel Craig ενσαρκώνει ένα αποπαίδι του Βασιλιά, αν κρίνουμε και από το άθλιο χτένισμα.



1.Courteney Cox
Η ταινία: Masters Of The Universe
Η υπόθεση: Κάτι σαν ταινία για την πιο gay action φιγούρα των 80`s, τον Heman , ενάντια στους «κακούς». Έπαιζε ο Dolph Lundgren μαζί με την Courteney Cox. Όχι δεν ήταν "ταιριαστό ζευγάρι".









Share this article :

0 comments:

Post a Comment