Monday 30 March 2015

6 αποδείξεις πως το Fifty Shades Of Grey έχει καταστρέψει κόσμο




Τι γίνεται με το “Fifty Shades Of Grey”; ΤΙ είναι αυτό που έχει προκαλέσει αυτή η sexy -όσο ένα κουνουπίδι που βράζει στον ατμό όση ώρα μιλάμε-ταινία και μαθαίνουμε διαρκώς για περιστατικά ανάρμοστης συμπεριφοράς, ακόμα και διάπραξη αδικημάτων που επιφέρουν φυλάκιση, κατά την διάρκεια προβολών της ; Παρακάτω αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε 6 περιστατικά που δείχνουν πως αν αποφασίσεις να δεις αυτή τη ταινία μπορεί να σου κάνει μεγάλο κακό.

6. Είναι 14 Φεβρουαρίου
Πρεμιέρα της ταινίας πανευρωπαϊκά και το βρετανικό κοινό πηγαίνει στις σκοτεινές αίθουσες ορεξάτο για καφριλίκια που θα γράψουν ιστορία.




Λονδίνο: Σε κινηματογράφο που παιζόταν η ταινία, σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Telegraph,  ένας άτυχος άντρας δέχεται γυάλινα ποτήρια από παρέα γυναικών και φεύγει αιμόφυρτος από την αίθουσα. Όλα ξεκίνησαν όταν τους ζήτησε να κάνουν ησυχία.

Το ίδιο βράδυ: « Δεκάδες μεθυσμένες γυναίκες έκαναν εμετό στους διαδρόμους της αίθουσες και ο κινηματογράφος δέχθηκε σοβαρά παράπονα από τους θαμώνες διπλανής αίθουσας»(Daily Telegraph)




5.Την ίδια μέρα 
Σε αίθουσα στο Milton Keynes το κοινό εγκαταλείπει τις θέσεις του κατά την διάρκεια της προβολής όταν μια θεατής χέζεται από την χαρά της (κυριολεκτικά) και κάνει ασταμάτητα εμετό. Το περιστατικό επιβεβαιώνει μάρτυρας στην εφημερίδα Milton Keynes Citizen.


4.Την επόμενη μέρα
Άντρας, τολμάει να δει μόνος το “Fifty Shades Of Grey”.  Θέλουμε όλοι να τον ρωτήσουμε, ΓΙΑΤΙ;


3. Ειναι 17 Φεβρουαρίου...
Σε κινηματογραφικές αίθουσες της Βρετάνιας να καταφθάνουν «συμμορίες» γυναικών ντυμένες με latex και συχνά κουβαλώντας sex toys. Σύμφωνα με αυτή την μαρτυρία, τα κορίτσια μένουν στις αίθουσες μέχρι (υπερβολικά) αργά και δύσκολα βγαίνουν έξω. Επίσης σε πολλούς κεντρικούς κινηματογράφους βρετανικών μεγαλουπόλεων αλλά και στην Βόρεια Ιρλανδία, εμφανίζονται παρέες κυρίως νεαρών κοριτσιών, αλλά και ώριμες (insert πολλά εισαγωγικά) γυναικες  φανερά μεθυσμένες, ενώ συλλαμβάνονται ζευγάρια για «πειραματισμούς» με sex objects κατά την διάρκεια της ταινίας.



 2. Ειναι 21 Φεβρουαρίου, κάπου στο Μεξικό
Γυναίκα θεατής ξεκινάει ένα κανονικότατο handjob, βλέποντας τον Jamie Dornan να λέει “I don`t make love, I make magic” και οι φωνές της καλύπτουν τον ήχο της ταινίας και εμποδίζουν όσους θέλουν να μάθουν την συνέχεια. Φυσικά συλλαμβάνεται και η ιστορία γίνεται ακόμα πιο spicy όταν οι αστυνομικοί πάνε να της φορέσουν χειροπέδες. Είχε φέρει τις δικές της.

1.Χθές
Το Los Angeles λέγεται και «Η Πόλη της Αμαρτίας» όποτε και το Erotic Heritage museum μάλλον σωστά εδρεύει εκεί. Σε έκθεση που γινόταν εκεί με θέμα την ταινία “Fifty Shades Of Grey”, ζευγάρι πήρε έμπνευση από την Ana και τον Christian και τα υπόλοιπα εκθέματα του μουσείου και έκανε practice σε δημόσιο χώρο, μέχρι την στιγμή που κάποιος κάλεσε τους μπάτσους. Κρίμα που δεν ήμασταν εκεί για να δούμε εκείνη Την Στιγμή...


Share this article :

0 comments:

Post a Comment