Monday 30 March 2015

Έπαθαν Ζayn! 5 τρομακτικές συνέπειες της αποχώρισης Zayn Malik από τους 1D




(πρώτη δημοσίευση: www.mtvgreece.gr)

Η αποχώριση του Zayn Malik από τους One Direction δεν είναι μια απλή «μείωση» του αριθμού των μελών της μπάντας. Είναι ένας μικρός κοινωνικός σεισμός, που έχει προκαλέσει κύματα πανικού στα social media και κάνει ανθρώπους από όλο τον κόσμο να φέρονται πολύ περίεργα. Αυτά είναι τα πιο τρομακτικά κοινωνικά φαινόμενα που προκάλεσε η αποχώρηση του Zayn Mailκ από τους One Direction:

Εκατοντάδες εργαζόμενοι βρετανικής εταιρείας ζήτησαν άδεια πένθους, επικαλούμενοι την αποχώρηση του Zayn από τους One Direction. Όχι, κανένας τους δεν έκανε πλάκα…

Παρουσιάστρια βρετανικού talk show με καλεσμένο τον πρωθυπουργό της Αγγλίας David Cameron, κατά την διάρκεια πολιτικού debate, ξαφνικά φώναξε το όνομα του Zayn Malik. Δεν ήταν εκεί. 

H Geri Halliwelll επέστρεψε από την χώρα των εξαφανισμένων pops stars, για να συγκρίνει την αποχώρηση της από τις Spice Girls με αυτή του Zayn από τους 1D. Pathetic.

Κάποιος σκέφτηκε πως θα ήταν καλή ιδέα η αντικατάσταση του Zayn Malik από τον Jeremy Clarkson (Top Gear). Όχι δεν θέλουμε.



Έφηβοι από όλο τον κόσμο θρηνούν για τον Zayn με vines, photos, tweets. Mα γιατί;

Παιδιά ηρεμήστε. Πάρτε βαθιές αναπνοές και σκεφτείτε την φωτεινή πλευρά: Ο Zayn είναι ένας 22χρονος μουσικός που αποφάσισε πως θέλει να ζήσει την υπόλοιπη ζωή του, σαν ένας φυσιολογικός 22χρονος μουσικός. Γιατί ίσως τελικά να διαπίστωσε πως για τον ίδιο, αυτό έχει μεγαλύτερη αξία, από όλα τα χρήματα και την φήμη των One Direction.

Α, να μην ξεχάστούμε, άρχισαν και οι εκπτώσεις!






Share this article :

0 comments:

Post a Comment