Tuesday 18 August 2015

8 χολιγουντιανοί πρωταγωνιστές για το πολιτικό δράμα του καλοκαιριού




Θα θυμόμαστε όλοι το φετινό καλοκαίρι ως εκείνο που ξυπνούσαμε για να δούμε ομιλίες στο Ευρωκοινοβούλιο, δίναμε ραντεβού στην ουρά των ATM και «μαλώναμε» ανάμεσα σε ένα «ναι» και ένα «όχι» ενός δημοψηφίσματος που λίγοι θυμούνται γιατί έγινε. Ένα είναι σίγουρο, πως αυτό που ζήσαμε εδώ και έξι μήνες είναι το ιδανικό σενάριο πολιτικού θρίλερ, από αυτά που θα έκαναν το “House Of Cards” να μοιάζει με ρομαντική κομεντί. Η ελληνική κυβέρνηση είναι από μόνη της μια έτοιμη ταινία για τον κάθε Martin Scorsese / Francis Coppola έκει έξω που ψάχνει το επόμενο του Oscar και γι` αυτούς τους πρωταγωνιστές:

Άδωνις Γιώργιαδγης - Adam Sandler


Τώρα που δεν περνάει ιδιαίτερα η μπογιά του Adam στο Hollywood, είναι η καλύτερη ευκαιρία για να έρθει στην Ελλάδα και να υποδυθεί τον νοτιο-Ευρωπαίο σωσία του, τον «brotha from another motha» Άδωνη Γεωργιάδη. Ο άνθρωπος -γκριμάτσα του Hollywood θα έδινε το απαραίτητο comic relief στην ταινία, υποδυόμενος τον άνθρωπο-καρτούν της ελληνικής Βουλής.



Κάνοντας ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα των “Avengers”, ο μπουλούκος και ολίγον φλωράκος Mark θα υποδυόταν τον πραγματικό υπερήρωα των διαπραγματεύσεων, με την κάμερα να ζουμάρει διαρκώς στην απόγνωση του προσώπου του, κατά την διάρκεια των ομιλιών της Ζωής..

Ραχήλ Μακρή – Charlize Theron 


Η Charlize είναι μια ηθοποιός που δεν διστάζει να τσαλακώσει την εικόνα της. Το έχει ξανακάνει στην ταινία “Monster” κερδίζοντας Oscar, οπότε γιατί όχι;  Δεν μπορούμε να φανταστούμε ποιός άλλος θα μπορούσε να βγάλει στην μεγάλη οθόνη αυτή την κάλτ απειλή, αυτό το “»ακούω Παντελίδη και Iron Maiden» της  Ραχήλ, εκτός από την Charlize..

Ζωή Κωνσταντοπούλου - Mayim Blalik


“My koinovoulio, my rules”: λέει ξεκάθαρα η Zoe Konstas όταν ο Αλέξης της ζητάει τον λόγο που φρενάρει τις διαδικασίες ψήφισης των νόμων. Κάνοντας ένα διάλειμμά από την τηλεοπτική κωμωδία, η Mayim δίνει μια συγκλονιστική ερμηνεία, αντιγράφοντας πιστά το σκιαχτικό βλέμμα της Ζωής.

Ευκλείδης Τσακαλώτος - Christoph Waltz


Ο Έλληνας υπουργός που ξέρει πώς να προσεγγίσει τους ξένους με την δική του «ψυχρή», βόρειο -ευρωπαϊκή ανάλυση, διατηρώντας παράλληλα το λαϊκό έρεισμα στο ελληνικό κοινοβούλιο, με ατάκες που παρομοιάζουν την μπαλίτσα με την πολιτική. Κριστόφ, το λουκ αλάικ σου είναι στην ελληνική κυβέρνηση.

Πάνος Καμμένος - Vincent D`Onofrio

Η καλλιτεχνική αναγέννηση που τόσο έψαχνε ο Vincent θα ερχόταν με αυτόν τον ρόλο, τον τόσο αβανταδόρικο και γεμάτο εσωτερικές συγκρούσεις με τον Alexis…Επίσης, αυτά τα ΜΑΓΟΥΛΑ…

Πάναγιώτης Λαφαζάνης - Βryan Cranston


O Δον Λαφαζάν-ι έχει αυτό πονηρό,  ψαρωτικό, «θα σε ανατρέψω και θα γίνω χαλίφης» βλέμμα, που μόνο ο Bryan Cranston, μπορεί να βγάλει στην οθόνη, ξεπερνώντας σε αλαζονεία ακόμα και τον χαρακτήρα του Walter White. Ένας πραγματικός tough motherfucker, που θα συνείσφερε σημαντικά στο δραματικό σασπενς, με απανωτές συγκρούσεις με τον Αλέξη και συνεννοήσεις «κάτω από το τραπέζι» με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Γιάνης Βαρουφάκης - Γιάνης Βαρουφάκης 


Με τόσες παρουσίες σε ξένα τηλεοπτικά κανάλια, ο Γιάνης κάνει ήδη διεθνή καριέρα, όποτε γιατί να μην παίξει τον εαυτό του; Ε; Εεε;;





Share this article :

0 comments:

Post a Comment