Tuesday 18 August 2015

7 fails των διακοπών που δεν θα ευχόμασταν ούτε στον εχθρό μας #beachplease




Υπάρχουν κάποιες στιγμές των διακοπών, που τίποτα δεν σου πηγαίνει όπως θα έπρεπε και θέλεις να βουλιάξεις το κεφάλι σου μέσα στην άμμο, με μουσική υπόκρουση το “Cruel Summer” (obviously). Επειδή υπάρχει καλύτερο καλοκαίρι και το θέλουμε, συγκεντρώσαμε παρακάτω τa fails των διακοπών που μπορεί να σου συμβούν στο νησί, στο χωριό ή ακόμα στην πόλη και σου προτείνουμε #beachplease τρόπους διαφυγής. Μπορείς;

Παραλία

Όταν εκείνη η παρέα που αριθμεί περίπου 36 δεκαπεντάχρονα αγόρια/κορίτσια, κάθονται δίπλα σου. Και όταν λέμε «δίπλα σου», σαφώς και εννοούμε σε απόσταση μισού χιλιοστού από το σημείο που έχεις απλώσει την πετσέτα σου. Θα ξεκινήσουν να κάνουν τα πάντα, από το να φασώνονται μέχρι να πίνουν νερό, 10 φορές πιο δυνατά και έντονα από τον μέσο άνθρωπο. Θα ακούγονται μέσα από τα τύμπανα των αυτιών σου….



Απόδραση:
Α) Γυρίζεις προς το μέρος τους και βγάζεις το πιο δυνατό ουρλιαχτό που κρύβεις μέσα σου, ζητώντας να πάνε λίγο πιο πέρα…Το `χεις;




Νέο παρεάκι
Στην παρέα υπάρχει και ένα ζευγάρι, που δεν το έχεις ξαναδεί. Στην πρώτη σας γνωριμία φαίνονται καλοί, ίσως και να έχουν πολλά κοινά μαζί σου. Σε μια late night συζήτηση στην παραλία, ύστερα από γενναίες δόσεις αλκοόλ γίνονται οι πρώτες αποκαλύψεις.
«ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΩ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΜΑΥΡΟΙ; ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ, ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΕΣ ΘΑ ΖΟΥΣΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ»



Απόδραση: Παίρνεις το σεντόνι του και το ράβεις με τέτοιο τρόπο που να θυμίζει αυτή την κουκουλίτσα (βλ.photo επάνω) . Του ζητάς να το δοκιμάσει, ως το ιδανικό gadget για προστασία από τον ήλιο…

Φαγητό

Η ώρα είναι περασμένες «αργάμιση», το τραπέζι σας έχει γεμίσει από άδεια πιάτα και μπουκάλια. Επίσης, στη ίδια θέση παραμένει εκείνος ο φίλος φίλου που ήρθε ξαφνικά πριν μια ώρα «για ένα κρασάκι» και κατέληξε να βουτάει τις πατάτες στην τυροκαυτερή και τα κολοκυθάκια στο τζατζίκι σαν να μην υπάρχει αύριο. Να που έρχεται και η ώρα του λογαριασμού και σου επαναλαμβάνει με γνήσιο τρακαδόρικο attitude: «εγώ για ένα κρασάκι πέρασα».


Απόδραση: Καλείς τον μαγαζάτορα στο τραπέζι και του προτείνεις τον «εγώ για ένα κρασάκι πέρασα» ως το απόλυτο ταλέντο της λάντζας. Get the message?

Σεξ

Έχεις πάει για μια ακόμα φορά διακοπές με τον άνθρωπο που σε κάνει να πετάς και να τραγουδάς με φωνή Τουίτι από έρωτα. Είσαι ευτυχισμένος. Ξαφνικά, το βράδυ, όταν είσαι έτοιμος να απολαύσεις αυτό που δύσκολα και σπάνια γίνεται όταν βρίσκεστε στην Αθήνα, σου παραπονιέται: «Με πονάει το στομάχι μου» και βάζει τα κλάματα. Αποδεικνύεται πως δεν νιώθει καθόλου άνετα μαζί σου.


Απόδραση: Ψυχραιμία, είναι ολοφάνερο πως είσαι ο πιο γκαντέμης άνθρωπος των διακοπών. Σταμάτα αυτό που κάνεις και κοιμηθείτε αγκαλιά σαν να μην συνέβη τίποτα. Αύριο είναι μια άλλη μέρα.

Σεξ part 2:«Απο΄δω η γυναίκα μου, από΄δω το αίσθημα μου«, τέτοια φάση. Και δεν φταίει κανείς, ούτε εγώ φυσικά που πήγα και έπεσα στον/στην πρώην στις διακοπές! Για όνομα του Θεού και της Παναγίας δηλαδή: Σε ολόκληρο νησί σε ΄σενα έπεσα;; Διάολε! Και δεν είναι μόνο αυτό. Μικρό το νησί, θες-δεν θες, πάνω του/της θα πέσεις. Αν μπορείς κάνε κι αλλιώς!


Απόδραση: Δεν υπάρχει. Η τύχη αυτή η bitch, ξεκαρδίστηκε στα γέλια όταν είπατε «χωρίζουμε για πάντα» και σας έφερε για διακοπές στο ίδιο νησί. Ό,τι δεν μπορείτε να το αποφύγετε, απολαύστε το.

Τουρίστριες: Είσαι στην παραλία κι εκίνη η τουρίστρια σου έχει σπάσει τα νεύρα που όλο το πρωί, καθώς φωνάζει στα Αγγλικά λες και είναι σπίτι της και γελάει δυνατά. Ανοίγεις το στόμα σου και την στολίζεις και τότε γυρνά και σου απαντά «Ελληνίδα είμαι».


Απόδραση: Σαν να μην έγινε τίποτα. κοιτάς αλλού και ανοίγεις συζήτηση με κάποιον άλλο για άσχετο θέμα. Την πολιτική τον  καιρό τα αθλητικά... Ooops…

Δωμάτιο:

Το βρήκες στο Internet, ένα «γλυκό, χαριτωμένο, with sunny view θέα, μπροστά από ένα γραφικό δρομάκι που σε οδηγεί κατευθείαν στην παραλία». Το ψυγειάκι , η τηλεόραση και το μορνιγκ μπρεκφαστ είναι εκείνα τα φωτεινά έξτρα που σε πείθουν ότι αυτό το δίκλινο αξίζει τα 90 ευρώ του για κάθε διανυκτέρευση. Όταν ανοίγεις για πρώτη φορά την πόρτα, μαζί με τον room-ιτζή, η απογοήτευση σου είναι ακαριαία, σαν την πτώση του Road Runner.


 Απόδραση: Ξεκάθαρα, ζητάς άλλο δωμάτιο. Αλλιώς να σε κοιμήσει σπίτι του ο ιδιοκτήτης. Ok, αυτό ακούστηκε περίεργα.

(πρώτη δημοσίευση: rise.gr)





Share this article :

0 comments:

Post a Comment